Supa limpede de legume cu fidea
PrinteazaSupa limpede de legume cu fidea din: cartofi, morcovi, ceapa, telina, praz, dovlecel, ardei, rosie, sare, patrunjel.
- 4 cartofi
- 6 morcovi
- 1 ceapa
- 1 telina
- 1 praz
- 1 dovlecel
- 1 ardei
- 1 rosie
- sare
- patrunjel frunze
Mod de preparare:
Curăţaţi legumele, le tăiaţi felii, le puneţi să fiarbă în apă caldă. Păstraţi ceapa şi prazul, pe care le puneţi când supa dă în clocot.
Tot atunci puneţi şi roşia. Fierbeţi la foc mic, cu sarea necesară, timp de 30 min.
Strecuraţi supa, adăugaţi fideaua fiartă (2-3 min-) separat şi spălată cu apă rece. Serviţi cu verdeaţă tocată deasupra.
Serviţi legumele fierte sub formă de salată sau garnitură la carne rasol.
Pofta buna!