Supa de linte cu bacon si carnati

Printeaza

Supa de linte cu bacon si carnati din: ceapa, telina, morcovi, pastarnac, linte, cartofi, bacon, carnati, patrunjel, dafin, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • o ceapă
  • o felie rădăcină ţelină
  • 2 morcovi
  • o rădăcină păstârnac
  • o conservă mare linte
  • 2 cartofi
  • 200 g bacon
  • un cârnat de casă
  • câteva fire pătrunjel
  • o foaie dafin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Supa de linte cu bacon si carnati: Toate legumele, în afară de linte, se curăţă, se taie mărunt şi se pun la fiert în 3 litri de apă. Intre timp, baconul şi cârna-tul tăiat felioare se rumenesc într-o tigaie.

Când legumele sunt fierte, se adaugă lintea trecută sub un jet de apă rece şi scursă şi foaia de dafin.

lasă 5 minute la fiert, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se serveşte cu baconul, pătrunjelul şi felioare de cârnat deasupra.

 

Pofta buna!

 

 

 

Platou Țărănesc Românesc

Platou Țărănesc Românesc din: carne de porc, carnati de casa, slanina afumata, branza de burduf, telemea de oaie, rosii, ardei grasi, castraveti murati, ceapa rosie, paine de casa. Descoperă rețeta tradițională , o combinație perfectă de gust și istorie, încărcată cu arome autentice românești. Bogată în proteine și perfectă pentru un prânz sățios sau o […]

Piure de dovleac cu parmezan

Piure de dovleac cu parmezan din: dovleac, unt, smantana, usturoi, parmezan. Dovleacul este bogat în nutrienți și are un conținut scăzut de calorii. Este o sursă bună de fibre, vitamina A, vitamina C, potasiu și fier. De asemenea, conține antioxidanți precum betacarotenul, care are beneficii pentru sănătatea ochilor și sistemul imunitar.   Reteta low carb Ingrediente: […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.