Supa de linte cu carne de vitel

Printeaza

O reteta de supa de linte cu carne de vitel din: linte, carne de vitel, ceapa, pasta de rosii, ulei, sare, piper si verdeata.

Ingediente:Supa de linte cu carne de vitel

  • 300 g linte
  • 250 g carne de vitel
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • verdeata, dupa gust

 

Mod de preparare:

Se taie carnea cuburi, iar ceapa cât mai mic. în oala de fiert se încinge uleiul, se adaugă ceapa şi carnea, sare, piper şi se lasă la călit. După ce carnea îşi schimbă culoarea, se toarnă apă numai cât să acopere ingredientele, se acoperă cu un capac şi se lasă 10 minute să fiarbă la foc mic.

După acest timp, se toarnă din nou apă caldă (încălzită pe foc, nu de la robinet) şi se lasă la foc viu pentru o jumătate de oră. Se spală şi se alege lintea şi se opăreşte 10 minute în apă fierbinte.

Apoi, apa în care au fiert se aruncă, se pune altă apă şi se lasă la fiert 30 de minute. După ce atât carnea, cât şi lintea s-au fiert, se pun într-o singură oală, se adaugă pasta de roşii şi se mai lasă să dea un clocot. Se aduce la masă garnisită cu verdeaţă, după gust.

Supa de linte cu carne de vitel

Supa de linte cu carne de vitel

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ciorba de linte cu carne

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.