Supa de linte cu cimbru

Printeaza

Supa de linte cu cimbru

Ingrediente:

  • 4 l apă
  • 300 g linte
  • 1 ceapă
  • 2-3 căţei de usturoi
  • cimbru
  • 1 lingură ulei
  • 1 lingură făină

 

 

Mod de preparare:

Supa de linte cu cimbru: Alegi lintea, o speli şi o pui în apă de seara până dimineaţa. O pui la fiert într-o oală cu apă rece, cu ceapa tocată mărunt, usturoiul şi cimbrul. Laşi să fiarbă încet.

Sarea o pui numai la sfârşit, când lintea este fiartă, altfel rămâne tare.

Faci un rântaş dintr-o lingură de făină cu puţin ulei şi amesteci cu supa. Potriveşti de sare şi laşi să mai dea în câteva clocote.

 

Pofta buna!

 

 

 

Mâncare de Pește cu Cimbru și Vin Alb

Mâncare de Pește cu Cimbru și Vin Alb din: fileuri de peste, vin alb sec, ulei de masline, cimbru, usturoi, suc de lamaie, sare, piper. Descoperă o rețetă care îmbină simplitatea cu eleganța, oferind un preparat de pește îmbogățit cu aroma proaspătă a cimbrului și notele subtile ale vinului alb. Acest fel de mâncare ușor […]

Ravioli, Pierogi și Dumplings: O Călătorie Globală prin Poveștile Plăcintelor Umplute

Ravioli, Pierogi și Dumplings: O Călătorie Globală prin Poveștile Plăcintelor Umplute. Plăcintele umplute sunt o prezență constantă în bucătăriile din întreaga lume, fiecare cultură adaptându-le după propriile tradiții și ingrediente locale. De la ravioli italieni la pierogi polonezi și dumplings asiatici, aceste preparate culinare împărtășesc o structură similară – o învelitoare exterioară moale care ascunde […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.