Salata de spanac cu telemea de capra din: spanac, telemea de capra, rosie, ardei capia, cuscus, patrunjel, ceapa, verde, ulei de masline, zeama de lamaie. Ingrediente: 100 g spanac proaspăt 100 g telemea de capră 1 roșie 1 ardei capia 100 g cușcuș 1 legătură de pătrunjel 2 fire de ceapă verde 2 lingurițe […]
Supa de linte cu legume si verdeata
PrinteazaSupa de linte cu legume si verdeata din: linte, ceapa, radacina de patrunjel, morcov, ulei de floarea soarelui, cimbru, patrunjel verde.
Ingrediente:
- 250 g linte
- 1 ceapa medie
- 1 radacina patrunjel
- 1 morcov
- 3-4 linguri ulei de floarea soarelui
- 1 fir cimbru
- 1 legatura patrunjel verde
Mod de preparare:
Alegi lintea, o speli în mai multe ape şi o pui la fiert într-o oală cu 3 litri de apă. Tai ceapa mărunt, iar morcovul şi rădăcina de pătrunjel le cureţi şi le dai prin răzătoarea mică.
Când lintea începe să clocotească, adaugi legumele, sarea, uleiul şi cimbrul.
Laşi să fiarbă la foc mic până pana cand se inmoaie lintea. Stingi focul si presari patrunel verde.
Supa de linte cu legume si verdeata
Pofta buna!
Aripioare de pui cu paprika din:aripioare de pui, ulei de masline, usturoi, sare, piper, paprika. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă […]
Foarte bine arata supa de linte