Aspic de Porc cu Oua: O Rețetă Clasică pentru Bucătăria Tradițională din: carne de porc, oua fierte, gelatina, morcov, ceapa, frunza de dafin, boabe de piper negru, sare, piper, apa. Ingrediente: 500 g carne de porc (pulpa sau cotlet) 4 ouă fierte tari 2 foi de gelatină 1 morcov 1 ceapă 2 căței de usturoi […]
Supa de marar cu lapte si crutoane
PrinteazaSupa de marar cu lapte si crutoane din: mărar verde, ulei sau untură, făină, smântână, lapte, ou, sare, crutoane din chifle prăjte sau ouă răscoapte.
Ingrediente:
- 1 legătură mărar verde tocat mărunt
- 1 1/2 linguri ulei sau 20 g untură
- 20 g făină
- 100 ml smântână
- 200 g lapte
- 1 gălbenuş de ou
- sare
- crutoane din chifle prăjte sau 2-3 ouă răscoapte
Mod de preparare:
Supa de marar cu lapte si crutoane: Din untură şi făină se prepară un rântaş de culoare deschisă, se introduce mărarul ‘ dar nu se prăjeşte, ci se stinge imediat.
lasă să fiarbă, încet 10 minute, se completează cu. 100- 200 ml lapte fierbinte şi se serveşte cu gălbenuş de ou amestecat cu smântână.
serveşte cu crutoane de chifle prăjite sau cu ouă răscoapte tăiate cubuleţe.
Pofta buna!
Rasol de Porc cu Hrean: O Tradiție Gustoasă
Rasol de Porc cu Hrean: O Tradiție Gustoasă din: rasol de porc, hrean ras, morcovi, radacina de patrunjel, ceapa, sare, piper, frunze de dafin, boabe de piper. Descoperiți o rețetă clasică românească reinventată: Rasol de Porc cu Hrean. Un deliciu culinar care îmbină savoarea cărnii de porc cu aroma intensă a hreanului, această rețetă vă […]