Supa marinareasca cu tarhon

Printeaza

Supa marinareasca cu tarhon din: supa, raci, vin, tarhon, sare, piper.

Ingrediente:

  • 2 l supă din piept de găină fiert
  • 25 bucăţi raci
  •  1 pahar cu vin
  • piper
  • sare
  • gogoşele de caşcaval
  • tarhon

 

Mod de preparare:

Supa marinareasca cu tarhon: Supa marinareasca cu tarhon: Puneţi supa la fiert şi, când începe să clocotească, introduceţi racii la fiert, pentru 10 minute.

Adăugaţi apoi pieptul de pui, tăiat julienne, puţin tarhon tocat fin, piper, sare şi vinul. Mai lăsaţi supa pe foc domol să clocotească alte 10 minute.

Serviţi supa la masă cu gogoşele din caşcaval şi verdeaţă.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.