Supa de rosii cu fructe de mare din: file de peste, scoici, creveti, ceapa, fenicul, usturoi, fulgi de ardei rosu, vin alb sec, rosii, supa, ulei de masline. Ingrediente: 4 fileuri de peste 1 kg scoici 8 creveti, decorticati 1/2 kg scoici fara cochilie ½ ceapa, felii subtiri 1 bulb de fenicul, felii subtiri 2 […]
Supa de mariscos
PrinteazaSupă de mariscos din: crevete, midii, scoici, calamar, ceapa, rapane, rosie, dovlecel, boia iute, sofran, supa de peste, ulei de masline, sare si piper.
- 150 g crevete
- 250 g midii
- 250 g scioci
- 150 g calamar
- 150 g rapane
- 1 ceapa potrivita
- 1 rosie mare
- 1 dovlecel
- 1 varf de cutit boia dulce
- 2-3 stigmate de sofran
- 2 l supa de peste
- 6 linguri ulei de masline
- Sare, piper
Mod de preparare:
Curata, spala si limpezeste bine toate fructele de mare.
Pune supa de peste la fiert si adauga fructele de mare.
Dupa 15 minute, trage vasul de pe foc, strecoara zeama si pastreaz-o la cald.
Scoate cochiile scoicilor si midiilor si carapacea crevetelor.
Separat, incalzeste uleiul de masline si soteaza in el ceapa tocata, rosia decojita si pasata si dovlecelul taiat cubulete.
Sareaza, pipereaza, adauga boiaua si sofranul.
Toarna supa, lasa sa fiarba impreuna un minut, adauga fructele de mare si lasa din nou vasul la foc mic timp de 10 minute.
Se serveste calda.
Supa de mariscos
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Supa cu peste si fructe de mare
Supa cu peste si fructe de mare din: midii, creveti, caracatita, peste, ulei, ceapa, vin, rosii, usturoi. Ingrediente: 400 g midii 150 g creveţi 150 g caracatiţă 2 fileuri de peşte alb 2 linguri ulei o ceapă 65 ml vin alb 200 g roşii în conservă un căţel usturoi Mod de preparare: Se spală […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- supa de marisco
- supa de mariscos
- https://www restaurantedelux ro/supa-mariscos html