Supa marocana cu naut
PrinteazaO reteta de supa marocana cu naut din: ulei de masline, ceapa, telina, curcuma, supa de legume, rosii, naut, zeama si coaja de lamaie si coriandru.
- 1 lingurita ulei de masline
- 1 ceapa mica, tocata
- 2 tulpini telina
- 2 lingurite curcuma
- 600 ml supa de legume (apa)
- 400 g rosii tocate
- 200 g naut fiert
- 1/2 lamaie (zeama si coaja rasa)
- 1/2 legatura coriandru
Mod de preparare:
Pune uleiul la incins, apoi adauga ceapa tocata marunt si las-o sa se rumeneasca. Adauga tuplinile de telina, taiate rondele subtiri si mai lasa totul la rumenit circa 2 minute.
Intr-o oala incapatoare pune supa de pui, amestecul de ceapa si telina, rosiile si nautul.
Lasa supa la fiert, circa 25 de minute, apoi potriveste totul de gust cu sare, adauga zeama si coaja de la o jumatate de lamaie si doua lingurite de curcuma.
Serveste supa fierbinte, cu coriandru proaspat tocat.
Supa marocana cu naut
Pofta buna!