Bruschete cu Midii și Roșii Cherry din: bagheta, midii, rosii cherry, usturoi, ulei de masline, patrunjel, sare, piper, fulgi de chili. Pentru o seară specială sau un eveniment elegant, bruschetele reprezintă alegerea ideală, combinând savoarea unică a mării cu prospețimea și dulceața roșiilor cherry. Această rețetă aduce un suflu nou în arta aperitivelor, promițând să […]
Supa din maruntaie de pasare cu ciuperci
PrinteazaSupa din maruntaie de pasare cu ciuperci din: ficăţei, pipote, rinichi, ciuperci, unt, faina, ceapa, patrunjel, apa, sare, piper.
Ingrediente:
- 100 g ficăţei
- 100 g pipote
- 100 g rinichi
- 1 cană ciuperci tocate
- 1 lingură unt
- 1/2 lingură făină
- 1 ceapă
- 1 legătură pătrunjel
- 1/2 l apă
- sare
- piper
Mod de preparare:
Supa din maruntaie de pasare cu ciuperci: Speli bine măruntaiele de pui, le pui la foc cu o ceapă, apă şi puţină sare. Când supa a dat în fiert, iei spuma, apoi, când sunt aproape fierte, strecori supa.
Le laşi să se mai răcească 5-10 minute, apoi le dai prin blender. Ciupercile le cureţi, le speli şi le tai feliuţe subţiri, apoi le adaugi în oala cu supă.
Topeşti o parte din unt, adaugi făina, amesteci cu o lingură de lemn de două-trei ori,, după care torni câteva linguri de supă. După ce mai clocoteşte, răstorni în supă.
Laşi să fiarbă împreună 5-10 minute, apoi adaugi restul de unt şi opreşti focul. Serveşti supa cu crutoane sau saleuri şi pătrunjel tocat mărunt.
Pofta buna!
Calamari Umpluți cu Brânză Feta
Calamari Umpluți cu Brânză Feta din: calamari, paine maruntita, usturoi, patrunjel, busuioc, branza feta, rosii, ulei de masline, sare, piper. Descoperă o rețetă care îmbină savoarea mării cu aromele bogate mediteraneene: Calamari umpluți cu pâine mărunțită, usturoi, ierburi proaspete, brânză feta și roșii uscate la soare. Această preparare sofisticată transformă calamarii într-un fel de mâncare […]