Supa crema de mazare uscata din: apa, mazare, patrunjel, morcov, ceapa, zahar, marar, sare, paine. Ingrediente: 3 l apă 250 g mazăre 1 pătrunjel 1 morcov 1 ceapă 1 linguriţă zahăr 1 linguriţă mărar tocat sare pâine tăiată cuburi şi prăjită Mod de preparare: Se prepară la fel ca supa cremă de fasole, cu […]
Supa de mazare cu castravete din: mazare, cartof, ceapa, zeama de legume, unt, castraveti, oua, smantana, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 250 g mazăre congelată 1 cartof mare tăiat felii 1/2 ceapă tăiată fideluţă 1 l zeamă concentrată de legume 50 g unt 1 castravete curăţat de coajă şi de seminţe 2 gălbenuşuri 150 ml smântână […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.