Supa de mazare si creveti

Printeaza

Supa de mazare si creveti

Ingrediente:

  • 450 g ma­zare congelata
  • 1 l supa
  • 8 creveti decorticati
  • condimente
  • 50 g smantana dulce
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Curatati ceapa si tocati-o marunt. Crestati ardeiul iute pe lung, indepartati-i semintele, spalati-l si tocati-l de asemenea ma­runt.

Incingeti intr-un vas 2 linguri de margarina si caliti acolo ceapa. Presarati 1 lingurita zahar si lasati-l sa se caramelizeze. Adau­gati ardeiul iute si mazarea inghetata. Turnati supa, aco-periti-o cu un capac si lasati-o sa fiarba circa 10 mi­nute.

Incingeti restul de margarina intr-o tigaie mai mare. Prajiti acolo crevetii pe ambele parti cate 2 mi­nute, apoi scoateti-i si presarati-i cu sare si piper. Pasati pana la 3 linguri de mazare in supa.

Adaugati smantana dulce in supa, condimentele si zaharul. Asezonati supa cu restul de mazare si cate 2 creveti si ornati-o eventual cu putina verdeata.

 

Pofta buna!

 

 

Blue Angel Cocktail

din: vodca, curacao, suc de lamaie, sirop, gheata, portocala. Blue Angel este un cocktail clasic, cunoscut pentru culoarea sa vibrantă și aroma sa ușor citrică. Este o alegere populară pentru evenimentele speciale și serile de vară, datorită gustului său revigorant și prezentării impresionante. Cocktail-ul combină licoarea fină de curaçao albastru cu suc […]

Carpaccio de Homar cu Ulei de Trufe

din: homar, ulei, parmezan, sare, rucola. Carpaccio de homar esența rafinamentului în gastronomie, fiind o alegere excelentă pentru un antreu sofisticat. Această rețetă combină delicatețea homarului crud, aroma intensă a uleiului de trufe și textura cremoasă a parmezanului ras, creând un echilibru gustativ de neuitat. Servită în momentele […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.