Supa de mazăre cu kaizer
PrinteazaO reteta delicioasa de supa de mazare cu kaizer din: mazare, kaizer, supa concentrata de legume, zarzavat, ulei de masline, cartofi rosii, sare si piper.
- 250 g mazare congelata
- 800 g kaizer
- 250 ml supa concentrata de legume
- 2 legaturi zarzavat de supa
- 40 ml ulei de masline
- 400 g cartofi rosii
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se curata si se taie marunt zarzavatul de supa; se caleste in ulei de masline. Se adauga mazarea congelata, supa concentrata de legume si apoi kaizerul. Se dau in clocot si se ia spuma care se formeaza deasupra.
Se aseaza un capac peste oala, dar se lasa putin ridicat intr-o margine. Se lasa sa fiarba supa circa 50 de minute. Se spala cartofii, se decojesc si se taie cuburi de 1 cm. Se adauga in supa dupa primele 30 de minute de fierbere si se fierb impreuna.
Se scoate kaizerul din supa si se taie felii. Se sareaza si se pipereaza supa, dupa gust si se serveste cu efelii de kaizer.
Supa de mazăre cu kaizer
Pofta buna!