Supă de mazăre cu măruntaie de pui
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de supa de mazare cu maruntaie de pui din: maruntaie si spate de pui, patrunjel, morcov, gulie, mazare, ulei, faina, sare si taitei.
- marunatie si spate de pui
- 1 legatura de patrunjel
- 1 morcov
- 1 gulie
- 200 g mazare
- 40 g ulei
- 40 g faina
- sare
- taitei pentru supa
Mod de preparare:
Carnea o speli. Morcovul îl tai felii, la fel şi gulia. Mazărea o înăbuşi în ulei, apoi treptat adaugi făina, după care stingi cu 1-1/2 l apă. Adaugi carnea şi legumele.
Sărezi după gust şi laşi să fiarbă. Când carnea este aproape gata, adaugi tăiţei pentru supă şi laşi din nou la foc mic. Serveşti supa cu pătrunjel tocat mărunt.
Supă de mazăre cu măruntaie de pui
Pofta buna!