Supă de mazăre proaspătă

Printeaza

Supa de mazare proaspata din: mazare, bacon, rosii, morcov, ceapa, ulei, marar, sare si piper.

Ingrediente:

  • 500 g mazare
  • 200 g bacon
  • 2 rosii
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 4 linguri ulei
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare Supă de mazăre proaspătă:

Tăiaţi bacon-ul în cubuleţe şi căliţi-l într-o tigaie. Când începe să se rumenească, adăugaţi ceapa, morcovul, usturoiul şi roşiile, tăiate în bucăţi mici.

Peste legumele înmuiate turnaţi 1,5 l apă şi adăugaţi mazărea aleasă şi spălată. Lăsaţi să fiarbă la foc potrivit.

Condimentaţi şi presăraţi mărar tocat înainte de servire.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.