Supa de mazare
PrinteazaO reteta de supa de mazare din: morcov, ceapa, telina, mazare, smantana, faina, sare, busuioc si rozmarin.
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 1 telina mica
- 500 g mazare
- 250 g smantana
- 1 lingura faina
- sare
- busuioc pentru decor
- rozmarin
Mod de preparare:
Legumele curatate le tai in cubulete si le pui la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand legumele sunt pe jumatate fierte, adaugi mazarea, completezi cu apa si le pui din nou la fiert. Amesteci smantana cu faina pana se formeaza un sos si il adaugi in supa, dupa ce o iei de pe foc.
Cand se raceste, condimentezi cu sare si rozmarin si pui compozitia intr-un blender pentru circa 1 minut, pana supa devine cremoasa. Pentru decor folosesti frunze de busuioc proaspat.
Supa de mazare
Pofta buna!
Nu e cam verde? :))