Supa de mazare

Printeaza

O reteta de supa de mazare din: morcov, ceapa, telina, mazare, smantana, faina, sare, busuioc si rozmarin.

Ingrediente:Supa de mazare

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 telina mica
  • 500 g mazare
  • 250 g smantana
  • 1 lingura faina
  • sare
  • busuioc pentru decor
  • rozmarin

 

Mod de preparare:

Legumele curatate le tai in cubulete si le pui la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand legumele sunt pe jumatate fierte, adaugi mazarea, completezi cu apa si le pui din nou la fiert. Amesteci smantana cu faina pana se formeaza un sos si il adaugi in supa, dupa ce o iei de pe foc.

Cand se raceste, condimentezi cu sare si rozmarin si pui compozitia intr-un blender pentru circa 1 minut, pana supa devine cremoasa. Pentru decor folosesti frunze de busuioc proaspat.

Supa de mazare

Supa de mazare

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu e cam verde? :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.