Supă de mentă şi pepene galben

Printeaza

O reteta de supa de menta si pepene galben din: pulpa de pepene galben, castravete, sirop de artar, coaja de lamaie, apa, menta, sare de mare, piper si zeama de lamaie.

Ingrediente:

  • pulpa de la 2 pepene galbeni cantalup, tocata
  • 1 castravete, tocat si curatat
  • 1 lingurita sirop de artar
  • 1 lingura coaja de lamaie rasa
  • 200 ml de apa
  • 3 linguri de menta proaspata, tocata marunt
  • sare de mare si piper negru, proaspat macinat, dupa gust
  • zeama de la 1 lamaie

 

Mod de preparare:

Se pun într-o cratiţă pepenele şi castravetele, împreună cu siropul de arţar, coaja de lămâie şi apa, se lasă să fiarbă la foc mic 10 minute, amestecând din când în când.

Se adaugă menta. Se amestecă, se asezonează, apoi se adaugă zeama de lămâie.

Se lasă supă să se răceasă, apoi se pune la rece 2 ore înainte de a fi servită.

Supă de mentă şi pepene galben

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Interesanta supa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.