Supa mexicana cu carne de vita

Printeaza

Supa mexicana cu carne de vita din: carne de vita, ulei, ceapa, morcovi, cartofi, dovlecel, ardei gras, telina, usturoi, pulpa de rosii, sos de rosii, arde iute, seminte de chimen, sare, piper si oregano.

Ingrediente:Supa_mexicana_cu_carne_de_vita

  • 500 g carne vita
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi mari
  • 2 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 1 tulpina telina
  • 2 catei usturoi
  • 250 g pulpa de rosii (conserva)
  • 3 linguri sos de rosii
  • 1 ardei iute
  • 1 lingurita seminte de chimen
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita oregano

 

Mod de preparare:

Porţionezi carnea, torni peste ea apă, doar cât să o acopere şi o laşi la fiert, acoperită cu un capac, la foc mic timp de 45 de minute. Mai adaugi apă caldă. Separat, tai ceapa şi o căleşti în ulei. Adaugi morcovii, cartofii, dovlecelul şi arde­iul gras, toate tăiate bucăţi. Le căleşti până se înmoaie toate legumele.

Apoi pui legu­mele călite peste carnea fiar­tă şi o acoperi cu 4 pahare de apă caldă. Adaugi tulpina de ţelină tăiată rondele şi le laşi să fiarbă timp de 15 minute. Adaugi pulpa de roşii, sosul de roşii, usturoiul, seminţele de chimen, oregano, piper după gust şi laşi să încă 5-6 minute. Servesti supa fierbinte, garnisita cu ardei iute.

Supa mexicana cu carne de vita

Supa_mexicana_cu_carne_de_vita

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • supa mexicana cu carne de vita

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.