Supa mexicana cu carne de vita
PrinteazaSupa mexicana cu carne de vita din: carne de vita, ulei, ceapa, morcovi, cartofi, dovlecel, ardei gras, telina, usturoi, pulpa de rosii, sos de rosii, arde iute, seminte de chimen, sare, piper si oregano.
- 500 g carne vita
- 2 linguri ulei
- 1 ceapa mare
- 2 morcovi mari
- 2 cartofi
- 1 dovlecel
- 1 ardei gras
- 1 tulpina telina
- 2 catei usturoi
- 250 g pulpa de rosii (conserva)
- 3 linguri sos de rosii
- 1 ardei iute
- 1 lingurita seminte de chimen
- sare
- piper
- 1 lingurita oregano
Mod de preparare:
Porţionezi carnea, torni peste ea apă, doar cât să o acopere şi o laşi la fiert, acoperită cu un capac, la foc mic timp de 45 de minute. Mai adaugi apă caldă. Separat, tai ceapa şi o căleşti în ulei. Adaugi morcovii, cartofii, dovlecelul şi ardeiul gras, toate tăiate bucăţi. Le căleşti până se înmoaie toate legumele.
Apoi pui legumele călite peste carnea fiartă şi o acoperi cu 4 pahare de apă caldă. Adaugi tulpina de ţelină tăiată rondele şi le laşi să fiarbă timp de 15 minute. Adaugi pulpa de roşii, sosul de roşii, usturoiul, seminţele de chimen, oregano, piper după gust şi laşi să încă 5-6 minute. Servesti supa fierbinte, garnisita cu ardei iute.
Supa mexicana cu carne de vita
Pofta buna!
Incoming search terms:
- supa mexicana cu carne de vita