Supa Minestrone cu cascaval

Printeaza

Supa Minestrone cu cascaval din: supă de vită strecurată, mor­covi, rădăcină de pătrunjel, mazăre verde, fasole verde, fidea, smântână, gălbenuş, caşcaval.

Supa Minestrone cu cascaval

Ingrediente:

  • 2 litri de supă de vită strecurată
  • 200 g mor­covi
  • 200 g rădăcină de pătrunjel
  • 500 g mazăre verde
  • 200 g fasole verde
  • 1 mână de fidea
  • 100 ml smântână
  • 1 gălbenuş
  • 100 g caşcaval ras

Mod de preparare:

Zarzavatul tăiat fideluţe se pune la fiert în supa de vită, se adaugă mazărea şi fasolea verde.

Se adaugă smântână amestecată cu gălbenuşul şi fideaua fiartă în prealabil, se­parat, în apă cu sare. Se serveşte cu caşcaval ras deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.