Supa Minestrone cu cascaval
PrinteazaSupa Minestrone cu cascaval din: supă de vită strecurată, morcovi, rădăcină de pătrunjel, mazăre verde, fasole verde, fidea, smântână, gălbenuş, caşcaval.
Ingrediente:
- 2 litri de supă de vită strecurată
- 200 g morcovi
- 200 g rădăcină de pătrunjel
- 500 g mazăre verde
- 200 g fasole verde
- 1 mână de fidea
- 100 ml smântână
- 1 gălbenuş
- 100 g caşcaval ras
Mod de preparare:
Zarzavatul tăiat fideluţe se pune la fiert în supa de vită, se adaugă mazărea şi fasolea verde.
Se adaugă smântână amestecată cu gălbenuşul şi fideaua fiartă în prealabil, separat, în apă cu sare. Se serveşte cu caşcaval ras deasupra.
Pofta buna!