Supă minestrone de Jamie Oliver

Printeaza

Supă minestrone de Jamie Oliver: ulei de masline, bacon, ceapa, morcovi, telina apio, dovleac, rozmarin, salvie, rosii, fasole boabe, alune de padure, supa de legume, varza, paste integrale, frunze de busuioc, paine.

 

Ingrediente:Supă minestrone de Jamie Oliver

  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 140 de grame de bacon tăiat mărunt
  • 2 cepe tocate fin
  • 2 morcovi dați pe răzătoarea cu ochiuri mari
  • 2 tulpini de țelină apio tăiate bucățele mici
  • 800 de grame de dovleac dat pe răzătoare
  • 2 lingurițe de rozmarin uscat
  • o jumătate de legătură de salvie tocată
  • 400 de grame de roșii la conservă
  • 400 de grame de fasole boabe prefiartă
  • 100 de grame de alune de pădure tocate
  • 1.5 litri de supă de legume
  • 500 de grame de varză tocată
  • 100 de grame de paste integrale
  • frunze de busuioc
  • câteva felii de pâine crocantă

 

Mod de preparare:

Încălzește 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie nonaderentă adâncă, de mari dimensiuni, și adaugă bucățelele de bacon.

Prăjește-le timp de 2 minune, apoi adaugă ceapa, morcovii, tulpinile de țelină, dovleacul, alunele de pădure, varza și verdețurile.
Lasă pe

oc mediu timp de 15 minute sau până se înmoaie legumele, apoi adaugă roșiile din conservă, fasolea și supa de legume. Amestecă bine, acoperă cu un capac și lasă la foc mic, 25-30 de minute, până se înmoaie dovleacul.

Spre final, adaugă pastele, mai lasă-le pe foc 10 minute, cât să fie al dente. Mai adaugă supă fierbinte dacă este nevoie.

Asezonează supa cu sare, piper și frunze de busuioc și servește cu felii de pâine crocantă, unsă cu puțin ulei de măsline.

Supă minestrone de Jamie Oliver

Supă minestrone de Jamie Oliver

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.