Supă Miso Autentică – Descoperă Secretele Bucătăriei Japoneze din: apa, pasta mniso, tofu, alge wakame, ceapa verde, dashi, ciuperci. Supa Miso este unul dintre cele mai reprezentative și apreciate feluri de mâncare din bucătăria japoneză, fiind nu doar delicioasă, ci și extrem de benefică pentru sănătate. Această supă tradițională este cunoscută pentru proprietățile sale nutritive, […]
Supa Miso cu arpagic
PrinteazaSupa Miso cu arpagic din: ceapa, pasta miso, supa de legume, ciuperci, tofu, frunze verzi, arpagic, lamaie.
Ingrediente:
- o ceapa tocata
- 2 linguri pasta miso
- un litru supa de legume
- o cana de ciuperci feliate
- 150 g de tofu taiat cubulete
- 2 cani de frunze verzi (tulpina de telina, spana, puteti adauga si sparanghel sau broccoli)
- cateva fire de arpagic sau ceapa verde tocate
- lamaie
Mod de preparare:
Amestecaţi ceapa tocată, pasta miso şi supa de legume într-o oală. Lăsaţi la fiarbă la foc mediu, 3-4 minute.
Adăugaţi ciupercile şi cuburile de tofu şi mai lăsaţi 15 – 20 de minute la fiert.
Inainte de a servi, adăugaţi legumele cu frunze verzi pe care le-ati ales şi mai tineti 3-4 minute pe foc.
Garnisiţi cu arpagic sau ceapă verde tocată şi asezonaţi cu zeamă de lămâie.
Supa Miso cu arpagic
Pofta buna!
Supa Miso cu legume și tofu din: pasta miso, apa, tofu, ceapa, ciuperci, spanac, ulei de susan, usturoi, ghimbir, sos de soia, mirin, terci de susan prajit, ceapa verde tocata. Această supă miso delicioasă și sănătoasă este bogată în arome umami și plină de nutrienți esențiali. Ingrediente: 4 căni de apă 1/4 ceașcă pastă miso […]
Supa miso cu ghimbir din: frunze de nap, spanac, caju, otet de orez, ulei de susan, sirop de artar, pasta miso, seminte de susan, ghimbir, usturoi, pudra de mustar, praf de chili, sare de mare, apa. Ingrediente: 1 cana si jumatate de frunze de nap, tocat 1 mana de frunze de spanac 1/4 cana de […]