Supa Miso cu arpagic din: ceapa, pasta miso, supa de legume, ciuperci, tofu, frunze verzi, arpagic, lamaie. Ingrediente: o ceapa tocata 2 linguri pasta miso un litru supa de legume o cana de ciuperci feliate 150 g de tofu taiat cubulete 2 cani de frunze verzi (tulpina de telina, spana, puteti adauga si sparanghel sau broccoli) […]
Supa miso cu tofu si praz
PrinteazaSupa miso cu tofu si praz din: tofu, ulei de soia, ardei iute, ghimbir, praz, ceapa verde, supa de legume, ciuperci, pasta miso, apa, taitei soba, germeni de soia.
- 150 g tofu
- 2 linguri ulei de soia
- 1 ardei iute
- 1 bucata ghimbir decojit
- 120 g praz
- 3 cepe verzi
- 900 ml supa de legume
- 6 ciuperci Shiitake
- 1 1/2 lingura pasta miso
- 100 ml apa fierbinte
- 200 g taitei soba
- 1 mana germeni de soia
Mod de preparare:
Se taie tofu bucati si se prajeste intr-o tigaie, in ulei. Se curata ardeiul iute de cotoare si seminte si pulpa se toaca.
Se taie ghimbirul felii si se amesteca impreuna cu tofu. Apoi se adauga rondelele de praz si se ceapa verde, urmate de ciupercile taiate bucati si de supa. Se fierb circa 5 minute.
Se toarna apa peste pasta miso si se amesteca bine. Se adauga in supa si se mai fierb 10 minute la foc mijlociu.
In final se adauga taiteii si se repartizeaza supa in boluri; se decoreaza cu germeni.
Supa miso cu tofu si praz
Pofta buna!
poate iti place si:
Supa Miso cu arpagic
Pofta buna!