Supa moldoveneasca cu varza carnati si naut

Printeaza

Supa moldoveneasca cu varza carnati si naut din: cârnaţi picanţi afumaţi, varză, năut fiert, ceapa uscata, sturoi, rosii, bulion, sare, piper, cimbru uscat, marar.

Supa_moldoveneasca_cu_varza_carnati_si_naut

Ingrediente:

  • 4 cârnaţi picanţi afumaţi
  • 1 varză mică
  • 1 ceaşcă năut fiert
  • 1-2 cepe uscate
  • 4 căţei de usturoi
  • 3 roşii
  • 1 lingură bulion
  • sare
  • piper negru măcinat
  • cimbru uscat mărunţit
  • 1 legătură mărar

Mod de preparare:

Cureţi ceapa şi usturo­iul. Decojeşti roşiile şi le dai pe râzătoare. Tai câr- naţii în felii şi îi prăjeşti într-o tigaie. Ii scoţi într-o farfurie şi căleşti imediat ceapa tăiată peştişori, apoi usturoiul tăiat în felii şi roşiile împreună cu buli­

Intr-o oală cu 3 litri de apă clocotită, pui la fiert la foc mediu varza tocată şi năutul. După 10 minute, adaugi ingredientele din tigaie şi carnaţii.

Condimentezi cu sare, piper, cimbru şi laşi să fiarbă la foc mic. Când toate ingrediente­le sunt fierte, stingi focul şi presari mărar fin tocat.

Supa moldoveneasca cu varza carnati si naut

Supa_moldoveneasca_cu_varza_carnati_si_naut

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.