Supa de morcovi cu frigarui de pui

Printeaza

Supa de morcovi cu frigarui de pui din: ceapa, morcovi, ulei, zahar brun, supa, sare, piper, suc de lamaie, file de piept de pui, branza de vaci, unt.

 

Ingrediente:Supa_de_morcovi_cu_frigarui_de_pui

  • 1 ceapa
  • 500 g morcovi
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita zahar brun
  • 1 l supa
  • sare
  • piper
  • putin suc de lamaie
  • 125 g file de piept de pui
  • 2 linguri branza de vaci
  • 2 linguri unt rece

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se toacă ceapa franţuzească. Se curăţă morcovii şi se taie felii. Se căleşte ceapa în 2 linguri de ulei încins.

Se adaugă morcovii, se presară zahăr şi se lasă să se caramelizeze. Se sting cu supa şi se lasă să fiarbă totul fără capac până ce-şi reduce volumul la sfert.

Se condimentează cu sare, piper şi suc de lămâie. Se scot câţiva morcovi, se pasează supa şi se trece printr-o strecurătoare.

Se spală carnea, se şterge şi se bate. Se sărează, se piperează şi se unge cu brânză de vaci.

Se aşază deasupra feliile de morcovi şi se rulează; se fixează. Rulada se prăjeşte într-o lingură de ulei, se adaugă puţină apă şi se prăjeşte 10-12 min.

Inainte de servire se taie untul rece bucăţele şi se adaugă la supă; se amestecă. Rulada se taie felii, care se înfig pe ţepuşe şi se servesc cu supă. Se ornează după fantezie.

Supa de morcovi cu frigarui de pui

Supa_de_morcovi_cu_frigarui_de_pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.