Supă cu morcovi şi sparanghel

Printeaza

Supă cu morcovi şi sparanghel din: sparanghel, cartofi, supa vegetala, sare de mare, piper, coriandru, ulei din seminte de susan.

supe

Ingrediente:

  • O mână bună de sparanghel tăiat în bucăţele
  • 3 cartofi de mărime mijlocie tăiaţi în cuburi
  • 2+1/2 căni de supă vegetală strecurată
  • Sare de mare după gust
  • Piper negru după gust
  • Coriandru
  • Ulei din seminţe de susan

 

Mod de preparare:

Fierbe supa vegetală strecurată, apoi adaugă morcovii şi sparanghelul.

Adaugă sarea de mare şi piperul.

Fierbe timp de 3 sau 5 minute sau până când legumele sunt fierte.

Toarnă supa în boluri separate şi orneaz-o cu coriandru şi câteva picături de ulei din seminţe de susan.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Supa crema de morcovi cu caju

Reteta zilei: Supa crema de morcovi cu caju

Supa crema de morcovi cu caju din: ulei de masline, ceapa, usturoi, cimbru, telina, morcovi, ardei iute, supa de legume, sare, piper, caju, apa. Poate te intereseaza si: Supa crema de dovlecei cu tofu Supa crema de urzici cu usturoi Supa crema de telina cu turmeric   Ingrediente:  2 linguri de ulei de masline 1 […]

Supă de morcovi cu coriandru

Supa de morcovi si ghimbir cu smantana

Supa de morcovi si ghimbir cu smantana din: ceapa, usturoi, morcovi, telina verde, ghimbir, ulei, supa de legume, coriandru, sare, piper, smantana. Ingrediente: 1 ceapă 2 căţei de usturoi 3 morcovi 1 tijă de ţelină verde (apio) 1,5 cm rădăcină de ghimbir 2 linguri de ulei de măsline 1 l supă de legume 1/2 legătură […]

Supa crema de morcovi

Supa de morcovi si ghimbir

Supa de morcovi si ghimbir din: ceapa, usturoi, morcovi, telina, ghimbir, ulei, coriandru, smantana, sare, piper. Ingrediente: 1 ceapă 2 căţei de usturoi 3 morcovi 1 tijă de ţelină verde (apio) 1,5 cm rădăcină de ghimbir 2 linguri de ulei de măsline 1 l supă de legume 1/2 de legătură de coriandru sare piper 2 […]

 

Supa de dovlecei cu crutoane

Supa crema de dovlecei si morcovi

Supa crema de dovlecei si morcovi din: dovlecei, unt, morcov, faina, sare, lapte. Ingrediente: 200 g dovlecei proaspeţi, tineri 10 g unt 1/2 morcov 1/2 lin­guriţa făină sare 2-3 linguri lapte   Mod de preparare: Morcovul se curăţă, se taie felii şi se fierbe în pu­ţină apă. Dovleceii se curăţă, se taie felii şi se fierb separat. Cand […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.