Supa de morcovi cu verdeata

Printeaza

Supa de morcovi cu verdeata din: morcov, radacina de patrunjel, cartofi, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 600 g morcov
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 cartof
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăță legumele și se pun la fiert în apă cu sare. Se păstreză un morcov mare, netăiat și se fierbe doar 10 minute.

Se va trece prin mașina de tăiat tăiței, obținându-se ornamentul pentru supă.

Se pasează în blender morcovii și cartoful. Pătrunjelul se toacă mărunt.

Piureul obținit se diluează cu supa în care au fiert legumele, până se obține consistența dorită.

Se mai fierbe 2-3 clocote și se adaugă sare și piper după gust.

Se pune supa în boluri, se ornează cu pătrunjelul tocat cubulețe, cu firele de morcov și frunze de pătrunjel.

 

Supa de morcovi cu verdeata

Supa_de_morcovi_cu_verdeata

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.