Supa de morcovi cu zarzavat
PrinteazaSupa de morcovi cu zarzavat din: morcovi, zarzavat, orez, unt, sare, verdeata.
- 2 morcovi
- 500 ml supă de zarzavat
- 1 lingură cu orez
- 1 linguriţă cu unt
- sare
- verdeaţă tocată
Mod de preparare:
Spălaţi morcovii, curăţaţi-i, spălaţi-i din nou şi treceţi-i pe răzătoarea mare. Turnaţi-i în supa de zarzavat care fierbe, lăsaţi focul mic şi acoperiţi vasul pentru 20 minute.
Săraţi şi adăugaţi orezul fiert separat, clocotiţi 1 minut, adăugaţi untul şi stingeţi focul.
Serviţi supa călduţă, decorată cu verdeaţă tocată, cu crutoane de pâine uscată în cuptor sau pe plită.
Pofta buna!