Supa mozaic

Printeaza

Supa mozaic din: morcovi, patrunjel, ceapa, pastarnac, conopida, telina, gulie, aripi de pui, concentrat, sare, piper, lascute.

Ingrediente:

  • 2 morcovi
  • 2 bucăţi pătrunjel rădăcină
  • 1 ceapă
  • 1 păstârnac
  • 1 conopidă mică
  • 1 ţelină mică
  • 1 gulie
  • 4 aripi de pui
  • 1 lingură concentrat cu gust de pui
  • sare
  • piper măcinat
  • 100 g lăşcuţe făcute în casă
  • frunze de pătrunjel şi ţelină tocate fin

 

Mod de preparare:

Torni într-o oală de 3 litri apă rece şi pui aripile, cu sare, la fiert. Când clocoteşte, adaugi zarzavatul, în afară de conopidă, tăiat felii şi laşi la fiert.

Când zarzavatul este fiert, adaugi conopida bucheţele şi laşi să fiarbă, dar nu tare, să nu se zdrobească. Scoţi carnea, adaugi concentratul, piper măcinat şi pui lăşcuţele în supă.

Laşi să clocotească de câteva ori, stingi focul, presari verdeaţa şi acoperi oala.

După 20 de minute poţi servi supa pe care, dacă nu ai lăşcuţe, o poţi face cu găluşte de gris.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.