Supa cu naut si rosii

Printeaza

Supa cu naut si rosii din: bacon, ceapa, usturoi, boia dulce, bulion, roşii, supă, şofran, foi de dafin, cartofi, boabe de baut, patrunjel.

Supa_cu_naut_si_rosii

Ingrediente:

  •  100 g bacon
  •  1 ceapă
  •  2 căţei de usturoi
  •  1 linguriţă boia dulce
  •  3 linguri bulion
  •  2 roşii
  •  1 l supă
  •  1 praf şofran
  •  2 foi de dafin
  • 400 g cartofi
  •  500 g boabe de năut fierte (conservă)
  •  1 legătură pătrunjel

Mod de preparare:

Se taie cuburi baconul şi se prăjeşte. Se adaugă ceapa tocată şi după 4 min. se pune şi usturoiul tăiat felii; se mai prăjeşte 1 min.

Se pudrează cu boia; se adaugă bulion şi bucăţele de roşii. Se mai pră­jesc câteva minute.

Se toarnă supă şi se adau­gă cuburi de cartofi, şofran, foi de dafin şi sare; se fierbe 15 min.

Se scot foile de dafin şi se pasează supa. Se adaugă năut şi se mai fierbe 5 min.Se ornează cu pătrunjel.

Supa cu naut si rosii

Supa_cu_naut_si_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.