Supa de orez cu smantana si boia de ardei

Printeaza

Supa de orez cu smantana si boia de ardei din: orez, untură, boia de ardei, smântână, ou, sare.

 

Ingrediente:

  • 50 g orez
  • 20 g untură
  • 1 vârf de cuţit de boia de ardei
  • 100 ml smântână
  • 1 gălbenuş de ou
  • sare

Mod de preparare:

Supa de orez cu smantana si boia de ardei: Orezul se prăjeşte în untură şi se presară cu boia de ardei. Se stinge cu apă, se pune sare şi se fierbe până ce orezul se moaie.

Gălbenuşul se freacă cu smântână şi se toarnă peste supa fierbinte.

 

Pofta buna!

 

 

 

Salată de Quinoa cu Mango și Avocado

Salată de Quinoa cu Mango și Avocado din: quinoa, apa, mango, avocado, ardei, ceapa, suc de lime, ulei, coriandru, sare, piper. Această salată colorată nu doar că este delicioasă, dar este și extrem de hrănitoare, combinând beneficiile nutriționale ale quinoei cu fructele pline de vitamine și grăsimi sănătoase. Este perfectă ca o masă ușoară de […]

Wrap-uri cu Rucola și Pui

Wrap-uri cu Rucola și Pui din: lipii, piept de pui, rucola, rosii, ceapa, maioneza, avocado, sare, piper, ulei. Wrap-urile combină simplitatea cu nutriția, oferind o opțiune de masă rapidă, sănătoasă și extrem de gustosă. Fie că sunt pentru un prânz la birou, un picnic sau o cină ușoară, aceste wrap-uri sunt perfecte pentru a te […]

 

Bruschete cu Kiwi și Brânză de Capră

Bruschete cu Kiwi și Brânză de Capră din: bagheta, branza, kiwi, miere, menta, ulei, sare, piper. Redescoperă bruschetele într-o manieră complet nouă și surprinzătoare cu această rețetă de bruschete. Combinație surprinzătoare de kiwi, brânză de capră și miere pe bruschete crocante. Combinând textura cremoasă a brânzei de capră cu dulceața revigorantă a kiwiului, aceste bruschete […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.