Supa de pui cu taietei de orez din: pulpe de pui, ceapa, morcovi, telina, taietei, dafin, cimbru, praz, sare, piper. Ingrediente: 2 pulpe de pui 2 cepe, curăţate 2 morcovi mari, curăţaţi 2-3 tulpini de ţelină, curăţate 1 frunză de dafin câteva crenguţe de cimbru 2 fire de praz, curăţate şi feliate 125 g tăiţei de […]
Supa de orez cu sunca
PrinteazaSupa de orez cu sunca din: şuncă, orez, smântână, unt, ceapă, făină, sare.
Ingrediente:
- 150 g şuncă
- 150 g orez
- 100 ml smântână
- 100 g unt
- puţină ceapă
- 2 linguri de făină
- sare
Mod de preparare:
Supa de orez cu sunca: Din unt şi făină se face un rântaş. Ceapa tăiată mărunt şi şunca se prăjesc în unt.
Orezul se fierbe în apă cu sare, se strecoară şi cu zeama obţinută să stinge rântaşul, adăugând ceapa şi şunca prăjită.
Se fierbe încă o dată amestecul. Când se serveşte, se adaugă smântână.
Supa de salata cu orez din: salata, ceapa, mrocov, radacina de patrunjel, orez, marar verde, sare, piper. Ingrediente: 4 salate mari 1 ceapa 1 morcov 1 radacina de patrunjel 50 g orez 1 legatura marar verde sare piper Mod de preparare: Curăţaţi, spălaţi şi tocaţi mărunt zarzavatul, apoi puneţi-l la fiert în 3 litri de […]
Supa de morcovi cu orez din: morcovi, zarzavat, orez, unt, sare, verdeata. Ingrediente: 2 morcovi 500 ml supă de zarzavat 1 lingură cu orez 1 linguriţă cu unt sare verdeaţă tocată Mod de preparare: Spălaţi morcovii, curăţaţi-i, spălaţi-i din nou şi treceţi-i pe răzătoarea mare. Turnaţi-i în supa de zarzavat care fierbe, lăsaţi focul […]
Pofta buna!