Supa de orez cu sunca

Printeaza

Supa de orez cu sunca din: şuncă, orez, smântână, unt, ceapă, făină, sare.

 

Ingrediente:

  • 150 g şuncă
  • 150 g orez
  • 100 ml smântână
  • 100 g unt
  • puţină ceapă
  • 2 linguri de făină
  • sare

 

Mod de preparare:

Supa de orez cu sunca: Din unt şi făină se face un rântaş. Ceapa tăiată mărunt şi şunca se prăjesc în unt.

Orezul se fierbe în apă cu sare, se strecoară şi cu zeama obţinută să stinge rântaşul, adăugând ceapa şi şunca prăjită.

Se fierbe încă o dată amestecul. Când se serveşte, se adaugă smântână.

 

 

 

Supa de pui cu taietei de orez

Supa de pui cu taietei de orez din: pulpe de pui, ceapa, morcovi, telina, taietei, dafin, cimbru, praz, sare, piper. Ingrediente: 2 pulpe de pui 2 cepe, curăţate 2 morcovi mari, curăţaţi 2-3 tulpini de ţelină, curăţate 1 frunză de dafin câteva crenguţe de cimbru 2 fire de praz, curăţate şi feliate 125 g tăiţei de […]

Supa de salata cu orez

Supa de salata cu orez din: salata, ceapa, mrocov, radacina de patrunjel, orez, marar verde, sare, piper. Ingrediente: 4 salate mari 1 ceapa 1 morcov 1 radacina de patrunjel 50 g orez 1 legatura marar verde sare piper   Mod de preparare: Curăţaţi, spălaţi şi tocaţi mărunt zarzavatul, apoi puneţi-l la fiert în 3 litri de […]

 

Supa de morcovi cu orez

Supa de morcovi cu orez din: morcovi, zarzavat, orez, unt, sare, verdeata.   Ingrediente: 2 morcovi 500 ml supă de zarzavat 1 lingură cu orez 1 linguriţă cu unt sare ver­deaţă tocată   Mod de preparare: Spălaţi morcovii, curăţaţi-i, spălaţi-i din nou şi treceţi-i pe răzătoarea mare. Turnaţi-i în supa de zarzavat care fierbe, lăsaţi focul […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.