Supa orientala de linte cu usturoi

Printeaza

Supa orientala de linte cu usturoi din: linte, rosii, usturoi, ceapa, dafin, ulei, sare, piper, otet.

Ingrediente:

  • 1,5 kg linte
  • 500 g roşii
  • 4 căţei usturoi
  • 2 cepe
  • 2 foi dafin
  • 1 ceaşcă cu ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • oţet

 

Mod de preparare:

Supa orientala de linte cu usturoi: Lintea se spală şi se pune într-o oală cu multă apă. Se adaugă ceapa curăţată, tăiată fideluţă, usturoiul tocat mărunt şi roşiile, fără pieliţe, tăiate cubuleţe.

lasă la fiert aproximativ o oră. Se pun foile de dafin, întregi, se sărează, se piperează şi se adaugă uleiul. Se lasă la fiert aproximativ o oră.

drege cu oţet şi se serveşte, caldă sau rece, cu măsline şi legume conservate în oţet.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Dewar’s Whisky

Dewar’s Whisky – este un brand de whisky scoțian binecunoscut, care a dobândit o reputație impresionantă de-a lungul anilor datorită calității sale superioare și procesului de producție meticulos. Istoria Dewar’s Povestea Dewar’s începe în anul 1846, când John Dewar a fondat distileria în Perth, Scoția. John Dewar era un vizionar în domeniul whisky-ului, având o […]

Pastrav cu salata de fenicul si rosii

Pastrav cu salata de fenicul si rosii – Bogat in proteine si acizi grasi Omega-3, pastravul este o alegere excelenta pentru o alimentatie echilibrata. Salata de fenicul si rosii adauga o nota de prospetime si crocanteata, completand perfect gustul delicat al pestelui. Aceasta reteta este simpla si rapida, ideala pentru pranzuri sau cine savuroase. Pentru […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.