Supă orientală picantă

Printeaza

Supă orientală picantă din: piept de pui, amidon alimentar, legume chinezesti, ulei de masline, sos hoisin, sos de soia, otet balsamic, condimente chinezesti, sos de chili dulce, sare, taitei din faina de orez.

Ingrediente:Supă orientală picantă

  • 500 g piept de pui
  • 1 lingura amidon alimentar sau faina
  • 500 g legume chinezesti
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri sos hoisin
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingura otet balsamic sau otet de orez
  • 1 lingurita cu varf amestec de condimente chinezesti
  • 1 lingura sos de chili dulce
  • sare
  • 100-150 g taitei din faina de orez

 

Mod de preparare:

Amidonul îl amesteci cu uleiul de măsline, iar carnea tăiată fâşii subţiri o treci pfin acest amestec. Intr-un vas de teflon încins, prăjeşti foarte puţin carnea, apoi adaugi legumele congelate, pe care le căleşti 2-3 minute.

Stingi cu 1 litru de apă şi adaugi restul condimentelor. Laşi să fiarbă până când carnea se înmoaie, apoi adaugi tăiţeii, stingi focul şi laşi vasul 8-10 minute pe plita fierbinte. Serveşti supa caldă, eventual cu condimente picante sau acrisoare.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.