Supa de paine cu branza din: amestec de ierburi, pâine veche, brânză de calitate care se topeşte, supă de legume sau de carne, ulei, unt, parmezan.
Ingrediente:
amestec de ierburi
4 felii de pâine veche
1 bucată de brânză de calitate care se topeşte
1 litru de supă de legume sau de carne
ulei
unt (cât o nucă)
100 g de parmezan
Mod de preparare:
Fierbeţi verdeţurile în puţină apă sărată, scurgeţi-le, tăiaţi- le şi puneţi-le într-o tigaie cu puţin ulei sau cu unt cât o nucă.
In interiorul unei vas de lut aşezaţi două felii de pâine, apoi puneţi un strat de ierburi şi o bucată subţire de brânză.
Suprâpuneţi un alt strat de aceleaşi ingrediente, apoi adăugaţi supa, puţin parmezan şi un pic de unt. Aşezaţi în cuptorul ventilat, pentru o jumătate de oră, la 180 °C.
Sufleu de parmezan din: unt, faina, lapte, parmezan, oua si pesmet. Ingrediente: 200 gr unt 3 linguri faina 1/2 l lapte 150g parmezan ras (sau cascaval) 5 oua pesmet Mod de preparare Se pune untul intr-un vas pe foc ca sa se topeasca, se adauga faina si se lasa sa se prajeasca pina […]
Sufleu de malai din: malai, branza telemea, oua, unt si sare. Ingredinte: 2 pahare malai 100 gr. branza telemea 2 oua 2 linguri unt sare Mod de preparare Se toarna malaiul in ploaie in apa clocotita cu sare pina se ingroasa, se adauga untul apoi se amesteca cu brinza rasa. Cind s-a mai racit […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.