Supa de paine cu branza

Printeaza

Supa de paine cu branza din: amestec de ierburi, pâine veche, brânză de calitate care se topeşte, supă de legume sau de carne, ulei, unt, parmezan.

Supa_de_paine_cu_branza

Ingrediente:

  • amestec de ierburi
  • 4 felii de pâine veche
  • 1 bucată de brânză de calitate care se topeşte
  • 1 litru de supă de legume sau de carne
  • ulei
  • unt (cât o nucă)
  • 100 g de parmezan

 

Mod de preparare:

Fierbeţi verdeţurile în puţină apă sărată, scurgeţi-le, tăiaţi- le şi puneţi-le într-o tigaie cu puţin ulei sau cu unt cât o nucă.

In interiorul unei vas de lut aşezaţi două felii de pâine, apoi puneţi un strat de ierburi şi o bucată subţire de brânză.

Suprâpuneţi un alt strat de aceleaşi ingrediente, apoi adăugaţi supa, puţin parmezan şi un pic de unt. Aşezaţi în cuptorul ventilat, pentru o jumătate de oră, la 180 °C.

Supa de paine cu branza

Supa_de_paine_cu_branza

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Sufleu de parmezan

Sufleu de parmezan din: unt, faina, lapte, parmezan, oua si pesmet. Ingrediente: 200 gr unt 3 linguri faina 1/2 l lapte 150g parmezan ras (sau cascaval) 5 oua pesmet     Mod de preparare Se pune untul intr-un vas pe foc ca sa se topeasca, se adauga faina si se lasa sa se prajeasca pina […]

 

retete

Sufleu de malai

Sufleu de malai din: malai, branza telemea, oua, unt si sare. Ingredinte: 2 pahare malai 100 gr. branza telemea 2 oua 2 linguri unt sare   Mod de preparare Se toarna malaiul in ploaie in apa clocotita cu sare pina se ingroasa, se adauga untul apoi se amesteca cu brinza rasa. Cind s-a mai racit […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.