Supa de pasare cu ciuperci

Printeaza

Supa de pasare cu ciuperci din: ciuperci, unt, faina, sare, ceapa, frisca.

Ingrediente:

  • 2 l supă de pasăre
  • 350 g ciuperci
  • 70 g unt
  • 1 lingură cu făină
  • sare
  • 2 cuburi Knorr
  • 1 ceapă
  • 120 g frişcă lichidă

 

Mod de preparare Supa de pasare cu ciuperci:

Pregătiţi un rântaş alb din unt şi făină la care adăugaţi puţină supă.

Separat, fierbeţi ciupercile bine spălate, tăiate în felii subţiri şi ceapa tocată.

După ce acestea au clocotit la foc domol vreme de 15 minute, legaţi-le cu frişcă şi smântână.

Combinaţi-le cu supa de găină şi preparatul poate fi servit.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.