Supa de pasare cu smantana

Printeaza

Supa de pasare cu smantana din: carne de gaina, sfecla, orez, oua, leustean, ardei, ceapa, smantana.

 

Ingrediente:

  • 500 g carne de găină
  • 1 1/4 l supă concentrată de pasăre
  • zeamă de sfeclă roşie
  • 100 g orez
  • 1/4 l zeamă de castraveţi muraţi
  • 3 ouă fierte tari
  • leuştean verde
  • 2 ardei graşi
  • 1 ceapă
  • 200 g smântână

Mod de preparare:

Spălaţi bine orezul, puneţi-l în apă 20 de minute. Strecuraţi-l şi fierbeţi-l în supă, cu carnea de pui, 25 de minute.

Când carnea este pătrunsă, scoateţi-o din supă şi puneţi aici, zeama de castraveţi muraţi, ceapa şi ardeii tăiaţi julienne.

Aşezaţi vasul din nou pe foc să clocotească câteva minute.

Când supa este gata, puneţi leuşteanul tocat, ouăle taiate în sferturi, carnea de pui tăiată în felii subţiri şi smantana.

Se serveşte rece.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.