Supa de pasare cu ciuperci din: ciuperci, unt, faina, sare, ceapa, frisca. Ingrediente: 2 l supă de pasăre 350 g ciuperci 70 g unt 1 lingură cu făină sare 2 cuburi Knorr 1 ceapă 120 g frişcă lichidă Mod de preparare: Pregătiţi un rântaş alb din unt şi făină la care adăugaţi puţină supă. […]
Supa cu ficat de pasare din: ficat de pasare, costita, cartofi, ceapa, zarzavat, faina, dafin, unt, sare, piper. Ingrediente: 400 g ficat de pasăre 250 g costiţă afumată 3 cartofi 2 cepe 250 g zarzavat (morcovi, ţelină) 1 1/2 l supă 3/4 l apă 1 lingură cu făină 1 foaie de dafin sare piper alb […]
Supa de pasare cu smantana din: carne de gaina, sfecla, orez, oua, leustean, ardei, ceapa, smantana. Ingrediente: 500 g carne de găină 1 1/4 l supă concentrată de pasăre zeamă de sfeclă roşie 100 g orez 1/4 l zeamă de castraveţi muraţi 3 ouă fierte tari leuştean verde 2 ardei graşi 1 ceapă 200 g […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.