Supa pasata de cartofi

Printeaza

Supa pasata de cartofi din: cartofi, telina, pastarnac, sare, gris, ulei, chimen.

Ingrediente:Supa pasata de cartofi

  • 4 cartofi
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • sare
  • 1 lingura cu gris
  • 1 lingura cu ulei
  • 1 lingura cu chimen

 

Mod de preparare:

Curatati legumele, le puneti la fiert pentru 30 minute.

Scoateti legumele, le treceti prin sita sau le mixati, le puneti sa fiarba in supa.

Sarati, puneti grisul in ploaie si lasati sa fiarba 10 minute.

Serviti supa calda, cu crutoane. La alegere puteti adauga in supa si zeama in care a fiert 1 lingura plina cu chimen.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Supa de gulii

Supa pasata de gulii

Supa pasata de gulii din: gulii, cartofi, supa, faina, sare, chimen. Ingrediente: 4-5 gulii 2 cartofi 1 lingură cu supă 1 lingură cu făină sare 1 linguriţă cu seminţe de chimen   Mod de preparare: Curăţaţi legumele, spălaţi-le, tăiaţi-le felii şi puneţi-le la fiert în apă caldă. Adăugaţi puţină sare, acoperiţi vasul, scoateţi legumele când […]

Supă de morcovi cu zeamă de portocale

Supa pasata de morcovi

Supa pasata de morcovi din: morcovi, ceapa, orez, unt, crutoane, zahar, sare. Ingrediente: 500 g morcovi tineri 1 ceapă 4 linguri pline cu orez 2 linguri cu unt 2 l supă sau apă caldă crutoane 1 lingură cu zahăr sare   Mod de preparare: Curăţaţi morcovii şi ceapa, tăiaţi-le felii subţiri, căliţi-le într-o lingură cu […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.