Supa pasata de gulii din: gulii, cartofi, supa, faina, sare, chimen. Ingrediente: 4-5 gulii 2 cartofi 1 lingură cu supă 1 lingură cu făină sare 1 linguriţă cu seminţe de chimen Mod de preparare: Curăţaţi legumele, spălaţi-le, tăiaţi-le felii şi puneţi-le la fiert în apă caldă. Adăugaţi puţină sare, acoperiţi vasul, scoateţi legumele când […]
Supa pasata de cartofi
PrinteazaSupa pasata de cartofi din: cartofi, telina, pastarnac, sare, gris, ulei, chimen.
- 4 cartofi
- 1 telina
- 1 pastarnac
- sare
- 1 lingura cu gris
- 1 lingura cu ulei
- 1 lingura cu chimen
Mod de preparare:
Curatati legumele, le puneti la fiert pentru 30 minute.
Scoateti legumele, le treceti prin sita sau le mixati, le puneti sa fiarba in supa.
Sarati, puneti grisul in ploaie si lasati sa fiarba 10 minute.
Serviti supa calda, cu crutoane. La alegere puteti adauga in supa si zeama in care a fiert 1 lingura plina cu chimen.
Pofta buna!
poate iti place si:
Supa pasata de morcovi
Supa pasata de morcovi din: morcovi, ceapa, orez, unt, crutoane, zahar, sare. Ingrediente: 500 g morcovi tineri 1 ceapă 4 linguri pline cu orez 2 linguri cu unt 2 l supă sau apă caldă crutoane 1 lingură cu zahăr sare Mod de preparare: Curăţaţi morcovii şi ceapa, tăiaţi-le felii subţiri, căliţi-le într-o lingură cu […]
Pofta buna!