Supa pasata de dovleac

Printeaza

Supa pasata de dovleac

Supa pasata de dovleac din: dovleac, vegeta, smantana, apa, sare, piper, zeama de lamaie, seminte de dovleac.
Ingrediente :

  • 1,5 kg dovleac
  • 300 ml apa fiarta cu Vegeta sau concentrat de legume
  • 500 g smantana
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • 50 g seminte de dovleac fara coaja

 

 

Mod de preparare:

Se curata dovleacul de coaja, seminte si nervuri. Se taie bucati mai mici si se pun la fiert in apa cu Vegeta sau concentrat de legume, pana cand devin foarte moi.

Se dau prin sita, cu zeama cu tot, si se adauga smantana, apoi zeama de lamaie, se potriveste de sare si de piper.

Se presara semintele de dovleac usor prajite.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.