Supa pasata de gulii

Printeaza

Supa pasata de gulii din: gulii, cartofi, supa, faina, sare, chimen.

Ingrediente:Supa pasata de gulii

  • 4-5 gulii
  • 2 cartofi
  • 1 lingură cu supă
  • 1 lingură cu făină
  • sare
  • 1 linguriţă cu seminţe de chimen

 

Mod de preparare:

Curăţaţi legumele, spălaţi-le, tăiaţi-le felii şi puneţi-le la fiert în apă caldă. Adăugaţi puţină sare, acoperiţi vasul, scoateţi legumele când au fiert, scurgeţi-le, pasaţi-le cu mixerul sau treceţi-le prin sită.

Puneţi piureul obţinut să fiarbă în supă împreună cu 1 cană de apă în care au fiert seminţele de chimen şi cu 1 lingură de faină desfăcută în apă rece. Tot acum adăugaţi 1 cub de supă sau 1 lingură cu supă concentrată.

Stingeţi focul după 15 minute, serviţi supa caldă, cu crutoane.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.