Supa pasata de gulii din: gulii, cartofi, supa, faina, sare, chimen. Ingrediente: 4-5 gulii 2 cartofi 1 lingură cu supă 1 lingură cu făină sare 1 linguriţă cu seminţe de chimen Mod de preparare: Curăţaţi legumele, spălaţi-le, tăiaţi-le felii şi puneţi-le la fiert în apă caldă. Adăugaţi puţină sare, acoperiţi vasul, scoateţi legumele când […]
Supa pasata de morcovi din: morcovi, ceapa, orez, unt, crutoane, zahar, sare. Ingrediente: 500 g morcovi tineri 1 ceapă 4 linguri pline cu orez 2 linguri cu unt 2 l supă sau apă caldă crutoane 1 lingură cu zahăr sare Mod de preparare: Curăţaţi morcovii şi ceapa, tăiaţi-le felii subţiri, căliţi-le într-o lingură cu […]
Supa pasata de cartofi din: cartofi, telina, pastarnac, sare, gris, ulei, chimen. Ingrediente: 4 cartofi 1 telina 1 pastarnac sare 1 lingura cu gris 1 lingura cu ulei 1 lingura cu chimen Mod de preparare: Curatati legumele, le puneti la fiert pentru 30 minute. Scoateti legumele, le treceti prin sita sau le mixati, le […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.