Supa pasata de spanac

Printeaza

Supa pasata de spanac din: cartofi, ceapa, morcovi, spanac, suc de lamaie, dovlecel, smantana, sare, nucsoara.

 

Ingrediente:Supa pasata de spanac

  • 400 g cartofi
  • 1 ceapă
  • 2 morcovi
  • 600-700 g spanac
  • suc de lămâie
  • 1 dovlecel (facultativ)
  • smântână
  • sare
  • nucşoară

 

Mod de preparare:

Cartofii, ceapa şi morcovii tăiaţi mărunt îi căleşti în puţin ulei, după care adaugi apă şi laşi să fiarbă.

Cu 10 minute înainte de a fi gata, pui şi spanacul bine spălat.

Potriveşti de sare şi adaugi o linguriţă de nucşoară (îi dă o aromă deosebită).

Pasezi totul şi pui o lingură de suc de lămâie. Serveşti cu crutoane şi smântână sau iaurt.

Poţi face jumări de ouă (3-4 ouă) sau ochiuri româneşti şi le pui în supa-cremă.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Supa de gulii

Supa pasata de gulii

Supa pasata de gulii din: gulii, cartofi, supa, faina, sare, chimen. Ingrediente: 4-5 gulii 2 cartofi 1 lingură cu supă 1 lingură cu făină sare 1 linguriţă cu seminţe de chimen   Mod de preparare: Curăţaţi legumele, spălaţi-le, tăiaţi-le felii şi puneţi-le la fiert în apă caldă. Adăugaţi puţină sare, acoperiţi vasul, scoateţi legumele când […]

 

Supă de morcovi cu zeamă de portocale

Supa pasata de morcovi

Supa pasata de morcovi din: morcovi, ceapa, orez, unt, crutoane, zahar, sare. Ingrediente: 500 g morcovi tineri 1 ceapă 4 linguri pline cu orez 2 linguri cu unt 2 l supă sau apă caldă crutoane 1 lingură cu zahăr sare   Mod de preparare: Curăţaţi morcovii şi ceapa, tăiaţi-le felii subţiri, căliţi-le într-o lingură cu […]

 

Linte cu ciulama de ciuperci

Supa pasata de cartofi

Supa pasata de cartofi din: cartofi, telina, pastarnac, sare, gris, ulei, chimen. Ingrediente: 4 cartofi 1 telina 1 pastarnac sare 1 lingura cu gris 1 lingura cu ulei 1 lingura cu chimen   Mod de preparare: Curatati legumele, le puneti la fiert pentru 30 minute. Scoateti legumele, le treceti prin sita sau le mixati, le […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.