Supă de paste cu chiftele şi crostini cu parmezan

Printeaza

Supă de paste cu chiftele şi crostini cu parmezan din: ulei de masline, carne tocata de vita, paine, ceapa, rosii, lapte, oregano, paste, parmezan, bagheta si busuioc.

 

Ingrediente:

  • 1 lingura ulei de masline
  • 250 g carne tocata de vita
  • 2 felii de paine alba, faramitata
  • 1 ceapa mica, tocata marunt
  • 2×400 g de rosii din conserva
  • 300 ml de lapte
  • 1 lingura de oregano uscat
  • 200 g paste scurte
  • 8 felii subtiri de bagheta
  • 50 g parmezan ras
  • 1 legatura mica de busuioc, tocat grosier

 

Mod de preparare:

Amestecă bine feliile de pâine fărâmiţate, carnea tocată şi ceapa şi asezonează. Formează apoi chiftele mici.

Incinge uleiul într-o tigaie largă şi adâncă şi prăjeşte chiftelele 5-10 minute,până se rumenesc.

Adaugă roşiile, laptele, 200ml de apă şi oregano. Fierbe totul 15 minute, până când supa se îngroaşă puţin.

Adaugă pastele şi fierbe-le în supă, până când sunt gata – consultă instrucţiunile de pe pachet.

Intre timp, pregăteşte crostini. Incinge grillul cuptorului pe treaptă mare, aşază feliile de baghetă pe o tavă şi presară parmezan peste ele. Ţine-le la cuptor până se topeşte uşor brânza. Păstrează-le calde.

Când pastele sunt gata, ia supa de pe foc şi adaugă busuiocul proaspăt.

Imparte totul în boluri şi serveşte cu busuioc presărat şi crostini cu parmezan alături.

 

Supă de paste cu chiftele şi crostini cu parmezan

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.