Rețetă Autentică Pasta e Fagioli – Supă Italiană cu Paste și Fasole din: paste, fasole alba, ulei de masline extravirgin, ceapa, usturoi, morcovi, telina, rosii, supa de legume, frunza de dafin, oregano, busuioc, sare, piper, parmezan. Pasta e Fagioli, cunoscută și sub numele de “Pasta fazool” în argoul italian-american, este o mâncare tradițională italiană, originară […]
Supa de paste cu ficat
PrinteazaSupa de paste cu ficat din: paste fainoase, ficat de pui, supa de carne, oua, usturoi, frunze de salvie, unt, rozmarin si parmezan.
- 250 g pătrăţele de paste făinoase cu ouă
- 200 g ficăţei de pui
- 1 l supă de carne
- 3 ouă
- 1 căţel de usturoi mare
- 4-5 frunze de salvie
- 100 g unt
- rozmarin
- 100 g parmezan ras
Mod de preparare:
Curăţaţi ficăţeii de pui, apoi înăbuşiţi-i într-o tigaie cu 40 g unt, usturoiul şi frunzele de salvie.
Luaţi tigaia de pe flacără, scoateţi usturoiul şi frunzele de salvie, după care tăiaţi ficăţeii în cuburi mici.
Intr-o tigaie combinaţi untul rămas cu rozmarinul. Daţi supa în clocot, puneţi ficăţeii şi fierbeţi-o 3-5 minute.
In continuare, puneţi pastele făinoase şi după 5 minute, serviţi preparatul decorat cu parmezan ras.
Supa de paste cu ficat
Pofta buna!
poate iti place si:
Supa Minestrone – rețeta italiană de supă de legume cu paste
Supa Minestrone – rețeta italiană de supă de legume cu paste din: ulei de masline, ceapa, usturoi, morcovi, telina, cartof, fasole, rosii, supa de legume, paste, busuioc, oregano, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 2 linguri de ulei de măsline 1 ceapă medie, tocată 2 căței de usturoi, tocați 2 morcovi, tăiați cubulețe 2 tije de țelină, […]
Pofta buna!