Supa cu paste si sunca dn: paste, sunca presata, supa de vita, suc de rosii, vin rosu, sare, piper, ulei, faina, telina, smantana.
Ingrediente:
200 g paste din fina integrala
200 g sunca presata
1 l supa de vita sau de legume
1/2 l suc de rosii
50 ml vin rosu
sare
piper
2 linguri ulei
1 lingura faina
2 fire telina verde
200 g smantana
Mod de preparare:
Incălzeşti uleiul în oala pentru ciorbă, presari făina şi amesteci energic, apoi stingi cu supă fierbinte, pe care o torni treptat, omogenizând sosul alb.
Dacă ai turnat prea multă supă şi s-au format cocoloaşe, va trebui să o strecori sau să o pasezi cu mixerul vertical, până când se omogenizează.
Laşi să clocotească de câteva ori supa împreună cu sucul de roşii, apoi adaugi pastele integrale şi le fierbi respectând timpul indicat pe pachet. Când pastele au fiert, adaugi vinul, sare şi piper după gust.
După alte câteva clocote, stingi focul şi presari frun¬zele de ţelină mărunţite şi cubuleţe de şuncă presată.
Dacă îţi place mult gustul de ţelină, pune la fiert şi tulpinile fin tocate.
Aduci la masă porţiile alături de smântână, pentru ca fiecare să-şi potrivească gustul.
Penne cu sunca si cascaval din: penne, sunca, ou, smantana, busuioc, cascaval. Ingrediente: un pachet penne 200 g şuncă 250 ml smântână grasă un ou busuioc proaspăt 4 felii caşcaval feliat piper Mod de preparare: Pastele se pun la fiert. Se bate oul cu smântână, sare şi piper şi se amestecă imediat cu pastele bine […]
Supa de pui si mazare din: supa de pui, paste, piept de pui, mazare, patrunjel. Ingrediente: 750 ml supă de pui 50 g de paste 1 piept de pui 50 g mazare 1 mână mică de pătrunjel Mod de preparare: Se încălzesc 750 ml supă de pui într-o cratiţă, se adaugă 50 g de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.