Supă de pătrunjel din: rosii, fructe de iarna, patrunjel, maghiran, cimbru, telina, lamai, castane de apa, stevie. Ingrediente: 5 roşii mijlocii ½ cană de fructe de iarnă (măcinate) 1 legătură de pătrunjel ½ – linguriţă de cimbru 3 mlădiţe de ţelină 1 – linguriţă de măghiran 3 lămâi proaspete, stoarse 2 castane de apă chinezeşti […]
Supa de patrunjel si salata verde
PrinteazaSupa de patrunjel si salata verde din: radacina de patrunjel, salata verde, cartofi, margarina, apa si patrunjel verde.
- 50 g radacini de patrunjel
- 1/2 salata verde
- 50 g cartofi
- 10 g margarina
- 500 ml apa
- patrunjel verde
Mod de preparare:
Se fierb in apa clocotita radacina de patrunjel, salata, si cartofii curatati si taiati in bucatele.
Dupa ce au fiert se paseaza si se pun in castron, se adauga margarina si patrunjelul verde tocat marunt.
Se poate servi cu crutoane.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Supă de pătrunjel
Supa de vita cu telemea si patrunjel
Supa de vita cu telemea si patrunjel din: rasol, ceapa, morcov, apa, radacina de patrunjel, telina, telemea de vaca, piper. Ingrediente: 1 rasol de 500 g 2 cepe 2 morcovi 3 l apă 1 rădăcină de pătrunjel 1/2 ţelină mică 200 g telemea de vacă, nesărată piper Mod de preparare: Cureţi rasolul, il speli şi […]
Supa de pui cu lamaie si patrunjel
Supa de pui cu lamaie si patrunjel din: pui, morcovi, ţelină verde, ceapă, foaie de dafin, curcuma, pesmet, pătrunjel verde, ulei, apă minerală, coajă de lămâie, ouă, suc de lămâie, sare, piper. Ingrediente: 1 pui 2 morcovi 2 fire ţelină verde 1 ceapă 1 foaie de dafin 1 linguriţă curcuma 1/2 ceaşcă pesmet 1 lingură pătrunjel verde tocat 1 lingură ulei 2 linguri apă minerală 2 […]
Supa de legume cu paste si patrunjel
Supa de legume cu paste si parmezan din: ulei de măsline, ceapa, morcov, felină, dovleac, pastă de usturoi, roşii în suc din conservă, concentrat de legume, amestec de paste uscate, varză, conopidă sau broccoli, parmezan, pătrunjel proaspăt. Ingrediente: 2 linguriţe ulei de măsline 1 ceapă, tocată 250 g legume tari: morcov, felină, dovleac 1 linguriţă pastă de usturoi 400 g roşii în suc […]