Supa de patrunjel cu smantana si ou

Printeaza

Supa de patrunjel cu smantana si ou din: unt, făină, pătrunjel verde, cuburi de supă, smântână, ou.

Supa de patrunjel cu smantana si ou

Ingrediente:

  • unt cât o nucă
  • 1 lingură cu vârf de făină
  • 1 legătură de pătrunjel verde
  • 2 cuburi de supă
  • 100 ml smântâna
  • 1 gălbenuş de ou

 

 

Mod de preparare:

Din unt şi făină se face un rântaş alb, la care se adaugă pătrunjelul verde tăiat mărunt.

Se diluează cu 1 I apă, se condimentează cu cele 2 cuburi de supă şi se fierbe 3-4 minute.

Intr-un castron se freacă gălbenuşurile cu smântână şi, amestecând tot timpul, se adaugă cu grijă, să nu se taie compoziţia, în supa fierbinte.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

supe

Supă de pătrunjel

Supă de pătrunjel din: rosii, fructe de iarna, patrunjel, maghiran, cimbru, telina, lamai, castane de apa, stevie.   Ingrediente: 5 roşii mijlocii ½ cană de fructe de iarnă (măcinate) 1 legătură de pătrunjel ½ – linguriţă de cimbru 3 mlădiţe de ţelină 1 – linguriţă de măghiran 3 lămâi proaspete, stoarse 2 castane de apă […]

Reteta zilei: Supa de dovleac cu patrunjel

Supa de dovleac cu patrunjel din: ulei, ceapa, usturoi, ghimbir, apa, lapte de cocos, sare, fulgi de ardei iute, dovleac, radacina patrunjel, lemongrass. Ingrediente:  1 lingura ulei 1 ceapă mică, tocată 2 catei usturoi, tocat 1 lingură ghimbir ras 2 cani apă ½ ceasca lapte de cocos 1 linguriță sare ¼ linguriță fulgi de ardei […]

 

Supă de dovleac cu chimen

Supa cu chimen si patrunjel

Supa cu chimen si patrunjel din: morcovi, patrunjel, pastarnac, cartof, unt, chimen, crutoane. Ingrediente: 2 morcovi 1 rădăcină pătrunjel 1 păstârnac 1 cartof 2 l apă 100 g unt 2 linguri chimen sare crutoane   Mod de preparare: Cureţi legumele, le speli şi le pui pe foc, cu apă. Când sunt bine fierte, strecori zeama. […]

Supa de ciuperci cu tofu

Supa crema cu ciuperci si patrunjel

Supa crema cu ciuperci si patrunjel din: ciuperci, faina, smantana, unt, ceapa, lapte, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 500 g ciuperci proaspete 3 linguri unt o ceapa 2 linguri faina 250 ml supă de legume sau apă 500 ml lapte 2 linguri smântână o legătură pătrunjel sare piper   Mod de preparare: In oala de fiert se […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.