Supă de pătrunjel din: rosii, fructe de iarna, patrunjel, maghiran, cimbru, telina, lamai, castane de apa, stevie. Ingrediente: 5 roşii mijlocii ½ cană de fructe de iarnă (măcinate) 1 legătură de pătrunjel ½ – linguriţă de cimbru 3 mlădiţe de ţelină 1 – linguriţă de măghiran 3 lămâi proaspete, stoarse 2 castane de apă […]
Supa de patrunjel cu smantana si ou
PrinteazaSupa de patrunjel cu smantana si ou din: unt, făină, pătrunjel verde, cuburi de supă, smântână, ou.
Ingrediente:
- unt cât o nucă
- 1 lingură cu vârf de făină
- 1 legătură de pătrunjel verde
- 2 cuburi de supă
- 100 ml smântâna
- 1 gălbenuş de ou
Mod de preparare:
Din unt şi făină se face un rântaş alb, la care se adaugă pătrunjelul verde tăiat mărunt.
Se diluează cu 1 I apă, se condimentează cu cele 2 cuburi de supă şi se fierbe 3-4 minute.
Intr-un castron se freacă gălbenuşurile cu smântână şi, amestecând tot timpul, se adaugă cu grijă, să nu se taie compoziţia, în supa fierbinte.
Pofta buna!
poate iti place si:
Reteta zilei: Supa de dovleac cu patrunjel
Supa de dovleac cu patrunjel din: ulei, ceapa, usturoi, ghimbir, apa, lapte de cocos, sare, fulgi de ardei iute, dovleac, radacina patrunjel, lemongrass. Ingrediente: 1 lingura ulei 1 ceapă mică, tocată 2 catei usturoi, tocat 1 lingură ghimbir ras 2 cani apă ½ ceasca lapte de cocos 1 linguriță sare ¼ linguriță fulgi de ardei […]
Supa cu chimen si patrunjel
Supa cu chimen si patrunjel din: morcovi, patrunjel, pastarnac, cartof, unt, chimen, crutoane. Ingrediente: 2 morcovi 1 rădăcină pătrunjel 1 păstârnac 1 cartof 2 l apă 100 g unt 2 linguri chimen sare crutoane Mod de preparare: Cureţi legumele, le speli şi le pui pe foc, cu apă. Când sunt bine fierte, strecori zeama. […]
Supa crema cu ciuperci si patrunjel
Supa crema cu ciuperci si patrunjel din: ciuperci, faina, smantana, unt, ceapa, lapte, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 500 g ciuperci proaspete 3 linguri unt o ceapa 2 linguri faina 250 ml supă de legume sau apă 500 ml lapte 2 linguri smântână o legătură pătrunjel sare piper Mod de preparare: In oala de fiert se […]
Pofta buna!