Supa de perisoare de curcan

Printeaza

Supa de perisoare de curcan din: piept de curcan, orez, ceapa, paine, ou, morcovi, telina, parmezan, patrunjel, marar, sare.

Ingrediente:

  • 1 piept de curcan
  • 3 linguri cu orez fiert
  • 2 cepe
  • 2 felii de pâine
  • 1 ou
  • 2 morcovi
  • 1 ţelină
  • 50 g parmezan
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • mărar
  • sare

 

Mod de preparare:

Supa de perisoare de curcan: Fierbe o ceapă, ţelina, pătrunjelul şi morcovii, între timp, trece pieptul de curcan prin maşina de tocat împreună cu ceapa rămasă.

Adaugă pâinea în-muiată şi stoarsă, orezul, parmezanul şi oul bătut cu puţină sare şi piper.

Din compoziţia astfel obţi-nută, modelează perişoarele şi pune-le la fiert peste legume.

La final, îndepărtează ţelina, potriveşte de sare şi aromatizează cu mărar

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Imi place supa de perisoare 🙂 Chiar imi place

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.