Supa de perisoare cu verdeata din: carne de vita, apa, cartofi, orez, morcov, ceapa, usturoi, ulei de masline, patrunjel, marar, sare, piper. Ingrediente: 1/2 kg carne tocata de vita 8 cani de apa 2 cartofi tăiați cuburi 1/4 cană de orez 1 morcov ras 1/2 ceapa tocata marunt 1 cățel de usturoi tocat 2 linguri […]
Supa de perisoare cu legume
PrinteazaSupa de perisoare cu legume din: piept de vita, morcovi, ceapa, telina, radacina de patrunjel, orez fiert, ou, patrunjel verde, fidea, taitei de casa, sare, piper.
- 1 kg piept de vita
- 2-3 morcovi
- 1 ceapa
- 1 telina
- 1 radacina de patrunjel
- 1 ceasca de orez fiert
- 1 ou
- 1 legatura de patrunjel verde, tocat
- 100 g fidea (sau taitei subtiri de casa)
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pune carnea la fiert in apa rece, cam 3 litri, cu sare. Lasa la foc potrivit si aduna spuma cand este nevoie.
Intre timp, curata si taie radacinoasele. Separat, pune fideaua la fiert in apa cu sare.
Cand nu se mai ridica spuma, adauga zarzavatul si ceapa intreaga. Lasa sa fiarba bine. Scoate carnea si ceapa si da supa deoparte.
Trece carnea si ceapa prin masina de tocat, adauga oul si orezul fiert. Potriveste de sare si piper.
Pune din nou supa la foc, cand da in clocot, formeaza perisoare din carnea tocata si pune-le in oala.
Adauga fideaua. Amesteca putin, lasa sa dea in cateva clocote si adauga patrunjelul.
Supa de perisoare cu legume
Pofta buna!
poate iti place si:
Supa cu perisoare si legume
Supa cu perisoare si legume din: carne, ou, smantana, sare, morcovi, ceapa, mazare, telina. Ingrediente: 250 g carne tocată de curcan un ou o linguriţă smântână un praf sare 2 morcovi o ceapă 100 g mazăre o rădăcină păstârnac o felie dintr-o rădăcină de ţelină un ardei gras 1/2 legătură pătrunjel Mod de preparare: […]
Pofta buna!