Supa cu perisoare, telina si varza creata
PrinteazaO reteta de supa cu perisoare, telina si varza creata din: morcovi, telina verde, patrunjel, varza creata, praz, ceapa, carne tocata, ulei, supa de pasare, paste scurt, sare, piper, cimbru, patrunjel, sos de soia si suc de lamaie.
- 2 morcovi
- 3 fire de telina verde
- 1 radacina de patrunjel
- 1/4 varza creata
- 1 fir de praz
- 1 ceapa
- 300 g carne tocata pentru carnati
- 1 lingura ulei
- 1 l supa de pasare
- 200 g paste scurte
- sare
- piper
- 1 lingura de cimbru tocat
- 2 linguri de patrunjel tocat
- 2 linguri sos de soia
- 1 picatura suc de lamaie
Mod de preparare:
Se curata legumele si se taie in bucati. Ceapa se toaca. Se modeleaza bilute din carne tocata. Se prajesc in ulei incins si se scot. Se adauga morcovii, telina, radacina de patrunjel si ceapa.
Se toarna supa si se lasa sa fiarba la foc moale 15 minute.
Se adauga in supa prazul si varza si se mai lasa sa fiarba 5 minute. Se fierb pastele in apa cu sare si se lasa sa se scurga.
Se adauga in supa, cu perisoarele si verdeata; se lasa sa se patrunda 5 minute. Se condimenteaza.
Supa cu perisoare, telina si varza creata
Pofta buna!