Supă pescărească

Printeaza

O reteta de supa pescareasca din: ceapa, ulei, cartofi, morcovi, supa de legume, sofran, piper, chimen, sare, peste, iaurt si susan.

Ingrediente:

  • 2 cepe
  • 1 lingura ulei
  • 350 g cartofi
  • 250 g morcovi
  • 2 cuburi supă de legume
  • șofran
  • piper măcinat
  • chimen
  • sare
  • 400 g pește file (cod)
  • 200 g iaurt
  • 20 g susan

 

Mod de preparare:

Se curăţă ceapa și se taie peștișori. Se curăţă cartofii și morcovii. Se taie cubuleţe. Ceapa se călește în ulei încins. După ce s-a făcut aurie, se adaugă cartofii și morcovii. Se călesc puţin, apoi se toarnă un litru de apă.

Se pun în apă cubuleţele de supă, șofranul, piperul și chimenul. Se lasă să clocotească, după care se lasă să fiarbă la foc mic timp de 15 minute. Se spală peștele, se taie cubuleţe mari și se adaugă în supă. Se fierbe la foc mic, 5 minute. Se servește caldă, adăugând în farfurie iaurt, sare și seminţe de susan.

Supă pescărească

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ce buna-i supa pescareasca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.